Info, Marketing digital, Servicii

Website sau Social Media

Auzim asta tot timpul
Nu am nevoie de social media. Am un website”. Sau
Nu am nevoie de un website. Am pagina de Facebook / Instagram / LinkedIn”.
Nici una nu este adevarata. Daca aveti o afacere si doriti sa o dezvoltati, daca doriti sa obtineti clienti noi si sa faceti mai multe vanzari, aveti nevoie de un website excelent si de o campanie solida de social media.
Nu exista nici un fel de razboi intre Website versus social media. Ai nevoie de ambele!

Social Media

     Social media este o necesitate. Postati saptamanal sau ori de cate ori aveti ocazia. Unii dintre clientii nostri posteaza singuri, dar multi constata ca angajarea unei companii specializate obtine rezultate mai bune. Social media consuma mult timp si iti poate ajuta intr-adevar afacerea atunci cand este efectuata corect. Trebuie sa va implicati si sa intelegeti ce anume functioneaza si ce nu. Este important cum, cand si cate postari sunt necesare pe fiecare platforma.

     Indiferent daca postati singuri sau aveti o companie care sa va ajute in acest sens, trebuie sa aveti un plan / program de postare scris si bine gandit. Nimic nu trebuie facut din mers. Prezenta dvs. in social media trebuie sa includa o combinatie strategica de postari interesante, educationale si distractive.

     Este o idee buna sa alegeti cateva platforme de socializare si sa postati materiale diferite pe fiecare. Instagram este foarte orientat catre imagini, asa ca asigurati-va ca aveti fotografii cu produse, chipuri ale oamenilor si postari incitante care se preteaza sa obtina like-uri. Facebook este excelent pentru povesti, videoclipuri, imagini multiple si link-uri catre website-ul dvs.

  • Text Hover

WebSite

Pentru o afacere nimic nu poate inlocui un website excelent.

     Un website este spatiul dvs. dedicat pentru a arata si spune intregii lumi: „Acestia suntem noi; asta facem! ”. Potentialii clienti au nevoie doar de un computer, o tableta sau un telefon mobil si o conexiune la internet sa ajunga la dvs.

     Pe un website, puteti incorpora retelele de socializare, astfel incat postarile sa apara pe una din paginile dvs. Ar trebui sa scrieti articole pentru website-ul dvs., sfaturi, proiecte si postari pe blog. Utilizati cuvinte cheie care va vor ajuta website-ul dvs. sa fie mai bine pozitionat in rezultatele cautarilor.

     Nu uitati sa consultati Google Analytics pentru a vedea ce functioneaza si ce nu . Cautati accesari, cat timp au petrecut oamenii pe site-ul dvs., cat de repede au plecat (rata de respingere) si multe altele.

     In concluzie, website-ul dvs. este un instrument puternic. Social media dvs. este un instrument puternic.Impreuna, si utilizate corect, sunt mult mai valoroase pentru afacerea dvs. decat utilizate individual.

  • Text Hover

Autor