Info, Securitate online

SSL ??? Ce ? Cum? De ce?


Indiferent de ce tip de site detii, de obiectul sau serviciul promovat, de trafic ai nevoie de instalarea un certificat SSL. Acesta iti asigura un grad sporit de incredere si securitate in mediul online prin protejarea continutului web, autenticitate prin certificarea afacerii detinute de dvs, confidentialitate prin criptarea datelor. SSL este prescurtarea de la Secure Sockets Layer si reprezintă un standard/protocol in materie de securitate şi il recunosti usor daca iti apare in browser un mic lacăt (sub formă grafică) iar adresa web incepe cu https nu cu http. Este necesar sa le inspiri utilizatorilor / cumparatorilor site-ului tau o incredere sporita cu un site ce utilizeaza o conexiune SSL atunci cand iti incredinteaza informatii personale. Certificatul SSL are exact rolul de a cripta informatiile inainte de a fi puse in circulatie pana la serverul caruia ii sunt adresate. Beneficiezi de un upgrade de securitate si o pozitionare mai buna in motoarele de cautare Google.

  • Text Hover


Mai mult decat o optiune a devenit o necesitate impusa de  Google in indexarea paginilor web, prevederile GDPR impuse de Uniunea Europeana, standardul HTTP/2 pentru transferul datelor.


Poti alege unul sau toate cele trei tipuri de certificate SSL: Certificat cu Validarea domeniului, Certificat cu Validarea companiei, Certificat cu Validare Extinsă


1. Certificatul SSL cu Validarea domeniului este tipul de certificat oferit GRATUIT ca și Free SSL în contul dvs de cPanel


2. Certificatul SSL cu Validarea companiei este unul dintre cele mai sigure si poate costa cateva sute de dolari anual. Este utilizat de companii mari ce isi doresc dezvoltarea unor relatii de incredere cu clienții lor. Este oferit doar în criptare pe 256 biți.


3. Certificatul SSL cu Validare Extinsă este certificatul SSL ce oferă cel mai înalt nivel de Securitate pentru informații strict confidențiale.


Author


Avatar