Fără categorie

Run The Eneregy


Site-ul dvs. este atat de important incat doriti sa angajati cel mai bun Web designer. Iata 10 intrebari pe care trebuie neaparat sa le adresezi inainte sa te apuci de treaba: 

1 – Oferiti servicii in afara realizarii website-ului? 

Cautați un Web designer care face mai mult decat să construiasca o pagina frumoasa. Aveti nevoie de o persoana ce detine cunostiinte de SEO si marketing strategic pentru a putea construi un website de calitate pentru a genera potentiali clienti.  

2 – Aveti un portofoliu? 

Una dintre cele mai importante intrebari pe care trebuie sa le adresati inainte de a angaja un Web designer este legata de portofoliu. Este ideal daca le poti verifica proiectele direct pe site-ul acestora de prezentare pentru a le putea evalua exact stilul de lucru. 

3 – Sunteti specializati in design B2B sau B2C mai mult? 

Chiar dacă majoritatea designerilor web pot proiecta orice tip de website, multi se vor specializa in design-urile Business to Business (B2B) sau Business to Consumer (B2C). Intrebati daca se ocupa mai mult de unul fata de celalalt . 

4 – Ce tipuri de strategii de imbunatatire a CTR (Rata de click) sugerati? 

Utilizarea serviciilor unui Web designer trebuie sa reprezinte mai mult decat prezentarea companiei dvs pe o pagina web. Intrebati daca recomandă un anumit tip de strategie de imbunatatire a CTR: SEO, realizarea unui LOGO, ferestre pop-up,  etc. 

5 – Cât timp dureaza finalizarea proiectului meu? 

Chiar daca pot aparea multe intarzieri, un Web designer trebuie sa poata aproxima si oferi un timp de realizare proiectului dvs. Verificati daca aceste termene se potrivesc asteptarilor dvs si alocati timp suplimentar pentru probleme neasteptate sau modificari alte proiectului. 

6 – Cate pagini de destinatie vor fi pe site? 

Cele mai multe modele de website sunt construite în jurul unei structuri de baza de cinci pagini.     

Pagina principala    

Despre noi   

Portofoliu    

Blog    

Pagina de contact 

In afara de aceste pagini standard specificati daca doriti si alte pagini suplimentare. Intrebati daca sunt incluse in pretul standard.  

7 – Ce ai nevoie de la mine inainte de lansare? 

Solicitarea acestui lucru inainte de inceperea proiectului poate preveni mai tarziu intarzierile. De la început, ei ar trebui sa poata lista aproape tot ceea ce vor avea nevoie: imagini, continut sau parole.  

8 – Puteți crea un website care să se potriveasca bugetului meu? 

Din faza planificarii, este intotdeauna o idee buna sa comunicati bugetul inainte de a ajunge prea departe.  

9 – Cat de implicat trebuie să fiu în procesul de proiectare? 

Aproape toti Web designerii stabilesc o intalnire unde vor sa descopere detalii legat de afacerea ta si ideile necesare construirii proiectului. Pe parcursul proiectului trebuie stabilit insa exact cat de implicat doriti sa fiti si sa cunoasteti etapele realizarii. 

10 – Cat costa angajarea unui Web designer?

Intrebati exact ce contine oferta principala, pentru a nu intelege gresit ce servicii sunt incluse.     

Inregistrare domeniu    

Web hosting    

Plugin-uri Premium    

 

Solicitarea acestor 10 intrebari inainte de a angaja un Web designer va elimina orice neintelegere de ambele parti si va va ajuta sa obtineti cel mai bun website/aplicatie adaptata nevoilor dvs.

  • Text Hover
  • Text Hover


Maybe just really lonely. Maybe I just want to be alone. Maybe loneliness is the only way to make that happen. Like having two pairs of eyes and just seeing the same thing. Seems like such a late hour.


Among the other things Fibonacci introduced to the Western world was a sequence of numbers discovered by 6th century Indian mathematicians. In that sequence each number is the sum of the previous two numbers – and it would later be named the Fibonacci Sequence. Using the numbers geometrically will create a logarithmic spiral. In case we didn’t lose you yet, we can actually show you that spiral – because it’s prominently placed right on the hood of the A9.

Author


Avatar