Info, Marketing digital

Prima Impresie conteaza

   Probabil te-ai intrebat adeseori cum sa impresionezi si cum sa mentii vizitatorii cat mai mult timp pe web site-ul tau. Nu exista un singur raspuns clar la aceasta intrebare insa ne putem folosi de cateva trucuri psihologice pentru imbunatatirea primei impresii ce le-o oferim vizitatorilor.

Culorile si fontul

   Culorile si fontul sunt primele observate de catre vizitatori atunci cand navigheaza pe web site-ul tau. Atunci cand intri pe un web site nou observi culorile afisate si dupa aceea fontul textelor. Iti poti face o prima impresie despre ce web site este vorba.

  • Text Hover
  • Text Hover

   O paleta de culoare roz si un scris elegant denota un web site ce se adreseaza audientei feminine, moda sau frumusete.

Paleta verde va face sa va ganditi la mediul inconjurator.

  • Text Hover
Vedeti cum culorile si fontul au un impact asupra mintii noastre?

   Culorile si fontul fac apel la sentimentele noastre. Galbenul te poate face fericit si sa te gandesti la zile insorite de vara, rosu si verde ne fac sa ne gandim la sarbatorile de iarna si la cadouri.

  • Text Hover

   Potriviti paleta de culori si fontul utilizat cu imaginea si brandul construit de dvs. Utilizati fonturi elegante pentru titluri si subtitluri insa nu pentru continut deoarece este mult mai dificil de citit.
   Aveti grija cum combinati culorile. Albastrul si galbenul arata extraordinar impreuna atunci cand reprezinta accente pe website-ul tau insa niciodata nu pot fi folosite precum culoare de fond.

  • Text Hover

   Cel mai bine utilizati tonuri neutre pentru background: alb, bej, gri sau roz deschis, niciodata prea indraznet pentru lizibilitate si suficienta lumina, astfel incat literele sa ramana negre si sa nu agreseze vizual.

  • Text Hover

   Incercati sa utilizati tonuri de aceeasi culoare cu cateva accente indraznete. 

  • Text Hover

Utilizati imagini representative 

   Multe web site-uri utilizeaza imagini puternice pentru a oferi o impresie buna vizitatorilor. Imaginile de inalta calitate ale unor locuri sau lucruri frumoase pot atrage instantaneu utilizatorii si pot imbunatati implicarea in mediile sociale. 
   De exemplu, daca aveti un web site legat de calatorii, incercati sa plasati cateva imagini cu destinatii excelente pe prima pagina (Landing Page) din Paris, India, Bali, New York, Italia pentru a declansa sentimentul de aventura si dorinta.

  • Text Hover

Fotografiile sunt un alt mod de a oferi instantaneu indicii vizitatorilor cu privire la web site-ul dvs.  


Trucul pentru a face o prima mare impresie este cunoasterea publicului dvs., modul în care se comporta si ce gandesc. Daca faceti asta, atunci puteti folosi aceste tactici si puteti impresiona noii vizitatori cu un design excelent. Doar asigurati-va ca viteza de încarcare si continutul nu au de suferit.

  • Text Hover

Autor