Info, Marketing digital

Poze Profi…. Website Profi

Site-ul web trebuie sa atraga atentia vizitatorilor si trebuie sa-i faca sa stea cat mai mult in paginile acestuia. Mulți designeri web și proprietari de afaceri de multe ori ignora acest lucru, dar într-o lume obsedată de Instagramming, Facebooking și postarea pe panouri Pinterest, fotografia este o componentă importantă a oricărui site web.  
Suntem în „epoca vizuală”, astfel încât fotografia (în special fotografia profesională) va contribui la creșterea și susținerea interesului cititorului.

De ce este o fotografie profesională importantă pentru site-uri web?

   Există șase motive principale pentru care ar trebui să includeți fotografii profesionale pe site-ul dvs. web.  
1) Ceea ce vezi conteaza! Deci, daca site-ul dvs. are fotografii bune, captivante, relevante pentru conținutul sau articolele dvs., site-ul dvs. va obține mai mult trafic la vizitele de pagină. 

2) Primele impresii sunt importante. În momentul în care un vizitator intră pe site-ul dvs. și vede fotografii profesionale de calitate excelentă, isi va forma automat o primă impresie bună a site-ului dvs. Vă vor vedea imediat ca pe un serviciu sau o resursă de încredere și profesionalism. Acest lucru va crește probabilitatea ca aceștia să rămână pe site-ul dvs. pentru a vedea ce aveți de spus, ceea ce va ajuta, în cele din urmă, vizitele să devină eventuale vanzari. 
3) Fotografiile și imaginile atrag, în special cele care sunt bine realizate și relevante. Acest lucru este deosebit de important atunci când rulați un magazin online. Atunci când cumpărătorii caută produse și imaginile produselor de pe site-ul dvs. se afișează pe paginile cu rezultate, oamenii vor avea mai multe șanse să ia în considerare cumpărarea din magazinul dvs. pentru că vor avea o idee instantanee despre cum arată produsele. Aproximativ 60% dintre acești consumatori se vor gândi serios să intre în contact cu dvs. și să vă cumpere produsele. 
4) Într-o epocă dominată de mediile sociale, fotografia profesională este o armă importantă. Puteți utiliza fotografiile pentru a vă distribui și promova site-ul pe Facebook, Instagram, Pinterest și alte rețele sociale similare. O prezență activă numai pe Facebook vă va garanta milioane de opinii. 
5) În cazul în care aveti un site de prezentare este mult mai bine sa utilizati o fotografie personalizata decat una veche ce se regaseste si pe alte site-uri. 
6) Imaginea conteaza mult mai mult pentru client în comparație cu informațiile specifice ale produsului (63%), descrierile produselor (în special cele lungi) (54%) și recenzii și evaluări (53%), potrivit unui raport al Federației Naționale pentru Retail. Atunci cand exista fotografii bune pe un site web acestia tind sa -si petreaca mult mai mult timp pe o pagina. 
   Pentru a obține efectul maxim, va trebui să alegeți numai imagini de înaltă calitate. 
   Nu puteți să luați fotografii de pe Internet! Cel mai bun lucru pe care ar trebui să-l faceți este să comandați un fotograf profesionist pentru o fotografie. 
   Dacă este posibil, atunci când va ganditi la realizarea unui nou Web site, lucrați cu o echipa de web design cu fotograf personal. Acesta poate captura si reda mai departe clientilor exact esenta echipei dvs., locația dvs., produsele dvs. și orice alte părți cheie ale afacerii dvs.

Autor