Fără categorie

Office Decoration

CONTRACTAREA UNUI WEB DESIGNER – 6 Greseli de evitat! 


Daca sunteti in cautarea unui Web designer sunteti in locul potrivit. Dar ce este bine sa stiti pentru a evita  greselile comune in contractarea acestuia?Chiar daca doresti un web site nou nout de la zero intocmit sau iti doresti reproiectarea unui site deja existent cu siguranta gasesti aici informatii utile. Ne adresam oricui este in cautarea unui Web designer: de la managerul de marketing intr-o companie pana la proprietarul unei afaceri de dimensiuni mici si mijlocii.  Ne dorim sa nu te mai simti intimidat de jargonul tehnic si terminologia complexa a web designerilor atunci cand isi prezinta portofoliul. Nu sunt vrajitori cu puteri magice!Iata in acest caz ce erori trebuie sa eviti:  

1. Pret prea mic

Renunta din star la modul de gandire:  „Daca platesc mai putini bani pe realizarea website-ului, imi raman mai multi bani, deci castig”.Modul corect de a gandi atunci cand pornesti la drum este de a aloca suma corecta unui website deoarece este o investitie in viitorul afacerii tale. Atunci cand este vorba de a investi, economisesti fie timp, fie bani. Banii sunt cei care vor cumpara timpul tau. Si atunci trebuie sa va intrebati  “Care este valoarea timpului meu?”In momentul in care esti hotarat sa platesti o suma mult mai mica pe realizarea unui website de fapt ii permiti Web designer-ului tau sa-ti transfere o mare parte din responsabilitati. Calitatea si productia nu vor fi la fel de bune deoarece nu esti un profesionist in domeniul digital.  

2. Pret prea mare

Daca te gandesti sa aloci un buget destul de mare realizarii unui website si sa contractezi o agentie profesionista este gresit, deoarece lucrul de care majoritatea oamenilor nu-și dau seama este că toate site-urile sunt făcute din aceeasi structura: CSS, HTML și JavaScript. Este posibil sa platesti acelasi produs vandut doar mult mai bine printr-o strategie de marketing a companiei respective. Dezavantajul poate fi ca iti vei prezenta ideile unui agent de  vanzari ce nu intelege exact ce presupune realizarea unui website sau aplicatii personalizate. Deci nu te lasa pacalit de reclama unei companii ce pretinde a fi experta in domeniu. 

 

3. Estetica site-ului

Nu trebuie sa te bazezi doar pe imaginea / design-ul site-ului tau deoarece scopul acestuia nu este acela de a castiga premii ci de a atrage clienti noi pentru tine, de a-I impulsiona sa finalizeze comenzi, sa-ti creasca numarul si valoarea comenzilor.

4. Nu CMS

CMS inseamna Content Management System – sistemul de management al conținutului și este un software pentru gestionarea și actualizarea site-ului dvs. web. Majoritatea celor ce achizitioneaza un web site se gandesc doar la front-end (zona publica accesibila vizitatorilor), aspectul site-ului si nu la cat poate fi de greu sa editezi si sa actualizezi  partea backend a site-ului.

5. Portofoliul Web designer-ului

Verifica neaparat portofoliul deoarece in final vei primi si tu un rezultat asemanator. Trebuie sa iei in considerare daca acestea sunt mobile friendly iar designul este responsive.

6. Site neingrijit al Web designer-ului

Exact cum nu poti avea incredere intr-un antrenor de fitness supraponderal, probabil niciodata nu ar trebui sa ai incredere intr-un web designer al carui site arata urat.

Daca esti in cautarea realizarii unui web site te rugam sa ne contactezi. Promitem sa-ti facem o oferta de nerefuzat!

  • Text Hover
  • Text Hover


Maybe just really lonely. Maybe I just want to be alone. Maybe loneliness is the only way to make that happen. Like having two pairs of eyes and just seeing the same thing. Seems like such a late hour.


Among the other things Fibonacci introduced to the Western world was a sequence of numbers discovered by 6th century Indian mathematicians. In that sequence each number is the sum of the previous two numbers – and it would later be named the Fibonacci Sequence. Using the numbers geometrically will create a logarithmic spiral. In case we didn’t lose you yet, we can actually show you that spiral – because it’s prominently placed right on the hood of the A9.

Author


Avatar