Info, Marketing digital

LANDING PAGE

De ce este importanta Landing Page?

Nu toti vizitatorii site-ului dvs. vor gasi pagina principala. Adesea, acestia intra la mijlocul site-ului, asa ca trebuie sa fii pregatit pentru ei. Un site web bine conceput si optimizat pentru motorul de cautare este creat pentru a canaliza traficul prin mai multe puncte de intrare sau pagini de destinatie.
Daca afacerea dvs. ofera diferite tipuri de servicii, fiecare serviciu are nevoie de o pagina unica, astfel încat sa poata fi gasita usor la o simpla cautare pe internet. Aceasta pagina poate avea informatii, fotografii, preturi, chiar si text despre modul în care serviciul sau produsul dvs. poate fi util.
  • Text Hover

De cate Landing Page are nevoie website-ul meu?

Daca oferiti un singur serviciu, aveti nevoie de o Landing Page pentru acel serviciu. Noi recomandam cate o pagina fiecarui serviciu oferit in care sa fie detaliat.

Nu uita sa postezi!

Blogul site-ului dvs. web va ofera posibilitatea de a crea continut relevant pentru clientii dvs. O postare de blog despre un anumit serviciu ar putea aduce si vizitatori pe site-ul dvs., asa ca asigurati-va ca aveti conectata acea postare catre o Landing Page, astfel încat vizitatorii sa poata citi mai multe si sa speram sa cumpere serviciul dvs.!
De exemplu, echipa ScriemCodat proiecteaza site-uri web. In blog-ul nostru regasiti postari ce discuta de proiectarea website-urilor wordpress. Am inserat link-uri ce va ajuta sa ajungeti usor catre acest Landing Page. Usor si eficient!

Excelent si pentru clasarea in Google

Postarea este foarte buna si pentru pagina dvs. de socializare. O postare interesanta si relevanta ofera clientilor tai un motiv pentru a face click pe site-ul dvs. web. Cand aveti un blog actualizat frecvent cu postari de blog de inalta calitate si pe subiecte relevante pentru publicul dvs., performanta website-ului dvs. poate creste. Aruncati o privire pe Blogul nostru, faceti clic aici.In concluzie:
Trebuie sa lasati motoarele de cautare sa gaseasca ceea ce oferiti. Acest lucru se realizeaza cel mai bine prin furnizarea unei structuri clare de navigare care include pagini de destinatie relevante pentru afacerea dvs.Permite-i echipei ScriemCodat sa va promoveze afacerea, organizatia sau asociatia cu un site web cu aspect personalizat, continut relevant, ce functioneaza perfect si este prietenos cu motorul de cautare.

Autor