Info, Servicii

Cloud

   Soluțiile cloud pentru companii nu vin fără propriul lor set de riscuri, amenințări și provocări. Acestea trebuie sa le luati in considerare inainte de a trece activitatea dvs in cloud. 
   In zilele noastre, atacurile cibernetice și scurgerile de date devin o amenințare mai mare decât au crezut inițial companiile, cauzând pierderi de milioane de dolari.
   Problemele de securitate cloud compromit integritatea sistemului prin expunerea datelor sensibile la potențiale atacuri. Furnizorii de servicii cloud se confruntă cu urmatoarele provocări în oferirea soluțiilor potrivite:

   Compatibilitate: Nu este neobișnuit ca firmele să aibă o infrastructură IT sau cerințe de securitate care să fie incompatibile cu o soluție cloud. Aceste cerințe și politici trebuiesc revizuite înainte ca firma sa se angajeze într-o migrare completă in cloud. 
   Fiabilitate: Deoarece serviciile sunt găzduite în cloud in afara unui mediu controlat exista riscurile unor întreruperi în funcționare. 
   Confidențialitate: riscurile de confidențialitate sunt principalele motive pentru care unele companii nu au adoptat inca servicii bazate pe cloud. Protecția datelor importante este o prioritate și o preocupare atunci când împărtășim informații cu o terta parte. 
   Conformitate: Soluțiile bazate pe cloud trebuie să ofere o aplicare riguroasă a proceselor de conformitate. Riscul constă în faptul că datele se află în mâinile unui furnizor terț, care poate fi labil în ceea ce privește funcționarea în cadrul controalelor de reglementare. Datele si informatiile furnizate fac obiectul reglementărilor și politicilor ce trebuiesc aplicate în mod contractual. Daca nu sunt respectate consecintele pot fi grave atat pentru furnizor cat si pentru client.  
   Securitate: dacă este online, informatia, datele sunt predispuse la atacuri cibernetice. Este in joc integratitatea companiei daca este periclitata securitatea cloud si pot fi afectati foarte multi utilizatori.   
   Control: În termeni simpli, datele dvs. sunt protejate de o persoană din afara organizației dvs. Această pierdere a controlului asupra datelor vă deschide ușa spre acces neautorizat sau scurgeri care ar putea să nu se afle în domeniul dvs. de aplicare. 
   Calitate: Serviciile bazate pe cloud sunt flexibile, dar uneori acestea nu au standardizare. Cu o planificare atentă și orientări bine stabilite, un număr mare de riscuri de calitate poate fi ținut la loc. 

   Cu serviciile cloud, aveți posibilități nesfârșite la distanta doar de un click pentru a dezvolta modele noi de afaceri și a crește eficiența.  IT-ul ca un serviciu valoros bazat pe cloud-uri devine un punct de referință pentru inovație și îmbunătățire într-o industrie în care cloud-ul este jucătorul dominant. &
   Intr-un viitor care nu este atât de departe, organizațiile IT nu vor mai necesita computere personale … poate ca un telefon mobil va fi suficient pentru angajați. Centrele de date nu mai pot exista fizic în companii, deoarece toate datele se vor afla în cloud. 
   Această transformare accelerează accidentele de infrastructură robustă, externalizarea forței de muncă și sistemele mari de proprietate.Cu o echipa de experti extrem de priceputi, dedicati succcesului proiectului dvs, ScriemCodat vă poate ajuta cu soluțiile Cloud pentru afacerea dvs. simplificat si centralizat. 
   Contactați-ne pentru mai multe informații și echipa noastră vă va oferi detalii suplimentare despre modul în care afacerea dumneavoastră poate prospera.

Autor