Your address will show here +12 34 56 78
Scriem Codat


Traducem afacerea ta in online

 


VIZIUNE

Simti ca ai multe de realizat?


Iti doresti acel produs minune care sa iti permita sa te concentrezi asupra pasiunii tale? Noi suntem o echipa ce intelege ceva mai mult din acest domeniu online decat oricine altcineva.


Tu esti important pentru noi. Tu, ideea ta de business, afacerea ta!


Ne dorim sa cresti si sa aducem un plus viziunii tale. Suntem aici sa-ti oferim identitatea vizuala de care ai nevoie in spatiul online.


Si noi ne-am confruntat cu foarte multe intrebari la inceput: de la deschiderea unui site nou, SEO on page, Gazduire web, certificate ssl si de aceea ne-am propus sa ne formam o echipa ce vine in ajutorul celor care isi doresc concentrarea energiei pe afacerea lor nu detaliile pozitionarii in online.


Echipa noastra a aparut dintr-o idee simpla de a-ti usura cautarile si de a porni mai repede in cautarea succesului tau. Ne-am dorit sa iti simplificam un proces destul de incalcit pentru ca tu sa te focusezi pe ceea ce este important pentru tine.


Suntem corecti si de aceea iti oferim Gratuit consultanta de care ai nevoie chiar daca tu alegi ca nu este momentul demararii business-ului tau. Garantat vei primi informatii folositoare, sfaturi utile menite sa lumineze inceputul unui business de succes.


Atunci cand iti propunem sa ne alegi pe noi o facem deoarece suntem pasionati si acordam o importanta foarte mare detaliilor, optimizarii acestui proces. Vrem sa ti se para totul usor de la informatia primita pana la instructiunile de utilizare ale aplicatiei dorite customizate. Ne dorim sa ne imbunatatim activitatea impreuna, sa descoperim perspective noi si palpitante pe care sa le aplicam in viitor alaturi de tine.


Acum este momentul sa ne suni, sa ne povestesti la o cafea /ceai ce idee inovativa ai. Nu trebuie sa-ti mai faci griji in privinta a tot ce inseamna site-ul sau magazinul tau online. Noi suntem echipa ce-ti asculta ideile si apoi isi concentreaza eforturile pentru ca in cel mai scurt timp sa-ti prezinte si solutia ideala.


Stim ca nu vrei sa astepti si iti doresti rezultate imediate. De aceea trebuie sa ne alegi pe noi! Iti intelegem perfect nerabdarea si dorim sa-ti oferim solutia de calitate, intuitiva,  inteligenta si personalizata.


Vino sa ne prezinti ideea ta pentru a-ti intelege exact cerintele si astfel sa-ti oferim o imagine corecta cu privire la termenele proiectului si numarul de resurse necesare pentru finalizarea cu succes a proiectului.


Noi dorim sa iti oferim increderea in ideea ta deoarece suntem siguri ca este unica.


“Trei lucruri nu se mai intorc niciodata – timpul, cuvantul si oportunitatea. Prin urmare nu pierde timpul, alegeti cuvintele, nu pierde ocazia.” Confucius


 


 


 


  • Text Hover
ECHIPA

Gandim diferit insa exact acest aspect ne-a ajutat sa ne completam si sa realizam proiecte cu care ne mandrim.

Suntem o echipa formata din programatori tineri, neconventionali, imprevizibili, excentrici, inventivi cu spirit revolutionar.


 

  • Text Hover
RUSEN IONUT


Programator web, cu peste 8 ani de experienta, gata sa desfiinteze trecutul pentru a face loc progresului, solutiilor viitorului mai bun si mult mai util.


Cu o mutitudine de idei geniale, multa incapatanare, dau dovada de tenacitate. Nu trebuie sa-ti faci griji ca nu am curajul sa iti influentez ideea ta pentru a deveni mai buna.


Am fost implicat in multiple activitati  datorita vointei si optimismului pentru a atinge limite remarcabile.


Sunt imprevizibil, nu planific nimic deoarece consider ca primul impuls ne ofera imaginea clara a situatiei aparute.


Am abilitatea de a face fata esecurilor deoarece ca programator ma confrunt zilnic cu situatii in care codul nu genereaza rezultatul dorit.


Am o gandire algoritmica deoarece este nevoie in acest domeniu sa manipulezi cu o buna intuitie datele cu care lucrezi.