Info

Chromium Edge disponibil pe Windows 7 si 8

Microsoft lanseaza browserul Edge de la Chromium, atat pentru Windows 7, cat si pentru Windows 8, pentru testare. Versiunea apare la doua luni dupa ce Chromium Edge a debutat pentru Windows 10 si o luna dupa ce a aparut pe MacOS. Puteti descarca kit-ul de instalare de pe site-ul Edge Insider al Microsoft. 

“Veti gasi experienta si functionalitatea setata pe versiunile anterioare de Windows care vor fi în mare masura aceleasi ca si pe Windows 10, inclusiv suportul viitoare pentru modul Internet Explorer pentru clientii nostri business”, explica o postare pe blog a echipei Microsoft Edge. Majoritatea functiilor vor fi aceleasi insa modul Dark lipseste. Microsoft declara ca nu exista suport pentru conectarea AAD.
  • Text Hover

Microsoft testeaza în continuare browserul Chromium Edge in Windows 10, MacOS si in versiunile mai vechi de Windows. Nu se stie momentul in care compania va incepe sa il lanseze pe scara mai larga. Edge va fi disponibil pentru Windows 7, in ciuda faptului ca Microsoft intentioneaza sa puna capat sistemului de operare în luna ianuarie 2020. Edge Chromium include un mod IE pentru companii si o noua caracteristica pentru ca utilizatorii web sa poata cu mai multa usurinta sa copieze textul, imaginile si informatiile de pe Internet într-un document.

Autor