Info

Ce ai nevoie pentru a construi un web site?

   O greseala frecventa a tuturor celor ce incep construirea unui web site este incercarea de a face prea mult. Pentru a nu te trezi in ipostaza de a fi depasit de situatie si a ajunge in momentul in care sa renunti, trebuie sa iei in considerare urmatoarele elemente esentiale cu care sa pornesti la drum. In timp ce afacerea ta se dezvolta, este bine sa aduci elemente noi si sa iei lucrurile treptat.

Ceea ce crezi tu ca doresti poate fi total diferit de ceea ce ai nevoie!

 1. Numele Domeniului

 2. Adresa de email

 3. Software pentru construirea web site-ului

 4. Gazduire web site

 5. Tema web site-ului

 6. This is text for item6Logo

 7. Fotografii Profesionale pentru web site

 8. Google analytics

1. Un nume de domeniu este primul lucru de care ai nevoie atunci cand incepi un web site. Este adresa ta digitala pe care o vor folosi pentru a se conecta la web site-ul tau. Echipa ScriemCodat te poate ajuta cu alegerea, cumpararea si inregistrarea domeniului.

 • Text Hover

2. Pentru a inspira profesionalism si incredere este necesar sa ai o adresa de email business cu numele domeniului tau.

 • Text Hover

3. Cele mai populare soft-uri licentiate sunt: WordPress, Drupal, Opencart, Magento, Prestashop. Echipa ScriemCodat iti recomanda software-ul potrivit in functie de cerintele si nevoile tale.

 • Text Hover

4. Gazduirea se va face pe o unitate de stocare in care continutul web site-ului tau este conectat. Pentru ca fiecare tip de aplicatie online are cerinte specifice de gazduire, ScriemCodat a creat pachete personalizate de gazduire. Punem la dispozitie spatiu de stocare web, atat pe servere clasice cu stocare SSD, pana la aplicatii gazduite in cloud.

 • Text Hover

5. Echipa ScriemCodat te ajuta sa-ti alegi tema potrivita website-ului tau dintr-o multitudine de sabloane fara sa te simti coplesit.

 • Text Hover

6. Crearea unui Logo este o modalitate de a va face cunoscuta afacerea si brandul dvs.

 • Text Hover

7. Trebuie sa ai in vedere postarea unor fotografii profesionale pentru ca web site-ul tau sa arate de sute de ori mai bine. Nu intra in panica! Cateva surse minunate si gratuite sunt la cateva click-uri distanta.

 • Text Hover

8. Pentru un antreprenor cu o viziune serioasa asupra noului brand ce-l creaza este necesar sa utilizeze Google Analitycs pentru cresterea vizitatorilor de la an la an. Este instrumentul de analiza a datelor prin care poate fi studiat modul in care interactioneaza utilizatorii cu web site-ul tau.

 • Text Hover

Autor