Info, Marketing digital, Servicii

Cat de important este Facebook pentru companii in 2019?

In ciuda numeroaselor avantaje pe care le aduce Facebook, nenumarati proprietari de afaceri sunt inca reticenti la utilizarea platformei social media. Ce este atat de rau in folosirea acestui serviciu gratuit pe care oamenii ar fi atat de reticenti sa il foloseasca?

Principalele scuze pentru companii

“Facebook nu functioneaza“.
“Facebook te face sa cheltui bani. De ce sa cheltui bani pe un serviciu gratuit? “
“Nu am timp sa construiesc o pagina de Facebook pentru afacerea mea“.

Cat de importanta este Facebook pentru intreprinderi in 2019?
Acestea sunt, fara indoiala, cele mai frecvente plangeri de la proprietarii de afaceri care nu doresc sa joace jocul Facebook. Da, este adevarat ca Facebook poate cere o investitie mare a timpului tau Si chiar a banilor ca proprietar de afaceri. Dar este mult mai mult decat un rau necesar. Este de fapt un instrument uimitor pentru cresterea afacerii dvs.
  • Text Hover

De ce afacerea dvs. are nevoie de Factorul Facebook?
Ati auzit fara indoiala despre avantajele uimitoare de marketing ale publicitatii pe Facebook. Dar stiati ca puteti sa va dezvoltati afacerea si cu mediile sociale organice?
Simplul fapt de a avea o pagina Facebook contribuie la imbunatatirea afacerii dvs. Pe de alta parte, daca nu aveti o pagina Facebook, va va afecta credibilitatea.
Oricat de greu este de acceptat, daca doriti sa aveti o afacere de succes, atunci evitarea Facebook nu mai este o optiune. Refuzand sa aveti o pagina Facebook nu faceti decat sa pozitionati afacerea dvs. intr-un mediu invizibil pentru un numar mare de potentiali clienti.

Si daca nu vreau sa ma ocup de Facebook?

Daca intr-adevar nu vrei sa te confrunti cu Facebook si sa conduci o afacere in acelasi timp, ai numeroase optiuni.

Avand o persoana dedicata planificarii si gestionarii conturilor dvs. de social media – inclusiv Facebook – va economiseste timp si chiar bani (nu mai pierdeti clienti din cauza lipsei paginii Facebook!). Un manager de social media poate avea grija de toate nevoile dvs. de pe Facebook. O investitie utila intr-adevar!

  • Text Hover
  • Text Hover

Luati legatura cu echipa de social media din ScriemCodat si permiteti-ne sa ne ocupam de lucrurile importante. De la un continut specific afacerii dvs, la optimizarea angajamentului fata de clientii dvs., avem abilitatile de a va pozitiona marca pe calea spre succesul social media.

Autor