Your address will show here +12 34 56 78
Info, Marketing digital, Servicii

Daca aveti o afacere si doriti sa o dezvoltati, daca doriti sa obtineti clienti noi si sa faceti mai multe vanzari, aveti nevoie de un website excelent si de o campanie solida de social media.

Citeste mai mult
Info, Marketing digital

Landing Page este prima pagina a unui website sau locul in care un vizitator „aterizeaza” atunci cand a dat click pe o cautare Google, un anunt Google, o postare pe blog, o postare de socializare sau un link similar.

Citeste mai mult
Info, Marketing digital

Ne propunem sa distrugem cele mai raspandite mituri SEO in cele ce urmeaza. Exista atat de multe mituri, iar pe masura ce SEO evolueaza, miturile continua sa creasca. Haideti sa nu mai credem in ele!

Citeste mai mult
Info, Servicii

Nu existi daca nu ai o prezenta online. Afacerea ta are nevoie imperativa de un website. Echipa Scriemcodat iti poate recomanda o gazduire pe masura. Nu este nici o problema daca sunteti un incepator in acest domeniu. In cele ce urmeaza va explicam pe indelete ce este Web hosting-ul si ce trebuie sa alegeti.

Citeste mai mult
Info, Servicii

Pentru orice companie, introducerea datelor reprezinta o mare bataie de cap. De la texte precum descrierea serviciilor oferite pana la introducerea produselor in site, echipa ScriemCodat te poate ajuta sa te concentrezi pe afacerea ta, pe indeplinirea obiectivelor, pe cresterea productivitatii.

Citeste mai mult
PREVIOUS POSTSPage 1 of 10NO NEW POSTS