Servicii

Aplicatii customizate

Importanța aplicatiilor customizate pentru afacerea dvs.

Fiecare afacere cu functii si conditii proprii de lucru, are nevoie de o aplicatie customizate potrivit cerintelor si nevoilor acesteia.Pentru a obtine un avantaj competitiv in piata este necesara o solutie avansata din punct de vedere tehnic. Un software personalizat este cea mai recentă tendință în rândul antreprenorilor. Echipa ScriemCodat iti poate construi orice tip de aplicație personalizată la cerere.  
Dilema dintre alegerea software-ului off-the-shelf sau software-ul particularizat este o poveste fara sfarsit.Software-ul de tip “off-the-shelf” se află adesea în afara nevoilor specifice și este însoțit de multe optiuni inutile. O aplicatie customizata permite companiilor să își digitalizeze operațiunile. Să răspundă nevoilor și cerințelor afacerii. Deoarece fiecare afacere are cerințe diferite, este foarte dificil pentru o soluție să se potrivească nevoilor multiple la un moment dat.


Aplicatia customizata este conceputa pentru a se potrivi doar nevoilor dumneavoastra. Reduce timpul de instruire, costurile si optimizeaza fluxul de afaceri. 

Soluții customizate unice

   Aplicatiile customizate sunt, de obicei, puțin mai scumpe decât cele gasite in piata standard deoarece includ provocări și soluții unice pentru afacerea dvs. Un software personalizat poate fi o bază solidă pentru afacerea dvs. Este dezvoltat potrivit cerintelor dvs, pentru a mentine standarde inalte. Înainte de a dezvolta un software personalizat pentru afacerea dvs., trebuie să identificați cerințele exacte, sa analizati beneficiile, apoi trebuie să calculați costul de dezvoltare asociat, si costurile de întreținere. Avantajul major este ca vă puteți actualiza aplicatia customizata oricând în viitor. 

  • Text Hover

Aplicațiile customizate funcționează exact așa cum doriți 

   Cea mai frecventă problemă cu care se confruntă mulți proprietari de afaceri, în timp ce folosesc orice software din piata, este aceea ca sunt nevoiți să isi adapteze propria afacere la soft. Aplicațiile personalizate sunt concepute special pentru a se adapta afacerii dvs. Deci, soluția finală se va baza pe datele introduse în timpul etapelor de dezvoltare pentru a vă asigura că produsul final va funcționa așa cum doriți. Veți ajunge la un software personalizat, echipat cu toate funcționalitățile necesare, pe care compania dvs. le poate utiliza pe deplin. Ca urmare, acest lucru va simplifica întregul proces de afaceri și va economisi timp și efort. 

Interfata minima

   Aplicatia customizata este echipata cu caracteristici potrivite afacerii dvs. Este foarte ușor de utilizat și necesită un training minim pentru a învăța cum să utilizați software-ul.  

Model de afaceri clar

   Pentru a obține un avantaj suplimentar față de concurenți și pentru a atinge obiectivele de afaceri în mod regulat, trebuie să găsiți modalități de îmbunătățire a eficienței afacerii și de reducere a costurilor operaționale. Un software personalizat permite angajaților dvs. să economisească mult timp putand obține informațiile necesare instantaneu. Rapoarte de vânzări și marketing, datele pot fi realizate în câteva minute.  

Securitate îmbunătățită a afacerii

   O soluție software gata de utilizare este folosită de mai multe companii. In schimb aplicațiile comerciale customizate sunt utilizate numai de o singura companie. Astfel ca informațiile și procesele dvs. de desfasurare al activitatii rămâne private.   

Raportarea rapidă 

   Raportarea este esențială pentru orice afacere din orice industrie. Datele vorbesc totul. În loc să vă petreceți ore întregi prin intermediul fișierelor Excel și al fișierelor doc, soluția personalizată de afaceri vă poate oferi un raport sumar de unde puteți prelua toate intrările necesare. Le puteți utiliza eficient pentru a atinge obiectivele de afaceri.De exemplu, puteți accesa toate informațiile clientului într-o bază de date și puteți obține rapoarte personalizate. Puteți obține rapoarte personalizate de achiziții anterioare, detalii despre clienți, facturi, detalii despre cele mai bine vândute produse etc. 

Cost scazut

   Uneori, costurile asociate cu dezvoltarea de aplicații comerciale customizate pentru afacerea dvs. sunt mai mari decât achiziționarea unui produs gata. Beneficiile pe termen lung ale investițiilor în dezvoltarea aplicațiilor comerciale personalizate sunt mult mai valoroase decât achiziționarea unui produs standard. 

Suport 

   Unul dintre avantajele majore pe care le puteți obține de la o aplicație customizata este un suport tehnic  de neegalat și eficient. Veți avea acces la o echipă de asistență complet funcțională ce a fost implicată în procesul de dezvoltare al aplicației dvs. Toate problemele pot fi rezolvate într-o manieră eficientă.  În general, aplicațiile comerciale personalizate măresc performanța prin simplificarea modului în care operează afacerea dvs. Acestea pot ajuta compania dvs. să-și atingă obiectivele pe termen scurt și lung. Orice afacere are nevoie de două lucruri pentru a atinge obiectivele de afaceri:  o infrastructură bună si o tehnologie de vârf. Utilizand aplicatii customizate eficiența muncii va crește și veți obține rezultate bune sub formă de profit financiar.  Aplicatia customizata este răspunsul potrivit. Suntem cu toții pentru asta, atâta timp cât este decizia potrivită pentru afacerea și bugetul dvs.

Pentru a afla mai multe, contactați-ne astăzi.

Autor