Info, Marketing digital, Servicii

Aplicatie customizata sau website?

Ce este oare mai potrivit sa alegeti pentru dezvoltarea afacerii dvs?
Aplicatiile sunt utile si sunt sunt profitabile atunci cand sunt abordate in mod corect si din motive intemeiate. Inainte de a face investitia, trebuie sa fiti sigur ca aveti o afacere pentru aceasta. Sa nu cream o alta aplicatie doar pentru a avea o aplicatie. 
Avand o aplicatie personalizata dezvoltata pentru a face ceva foarte simplu este fara sens. Si, exista o sansa buna sa existe deja gratuit sau la un pret mult mai mic.

De ce o aplicatie custumizata?

Serveste exact nevoilor afacerii dvs. Indirect creste rentabilitatea investitiei in afaceri cu o productivitate mai buna.
Relatie mai buna cu clientii.
Cu ajutorul aplicatiei personalizate, puteti sa trimiteti ofertele, sa obtineti feedbackul si sa trimiteti si notificari consumatorilor dvs. Acest ansamblu duce la imbunatatirea relatiei cu clientii dvs.
Crearea si mentinerea bazei de date.
Aplicatia customizata ofera posibilitatea companiilor de a verifica datele clientilor existenti, precum si a clientilor noi.
Integrarea cu serviciile actuale. 
Aplicatia personalizata se sincronizeaza perfect cu software-ul folosit, bazele de date si cu fluxurile de lucru existente. Se pot emite rapoarte personalizate, se pot accesa informatii rapid si usor.
Se pot adauga functii suplimentare.
Dezvoltarea unei aplicatii personalizate pentru afacerea dvs. va poate oferi avantajul de a adauga functii suplimentare, necesare, interesante si utile pentru afacerea dvs.
  • Text Hover

Aplicatiile customizate sunt "la moda".

     Exista o gandire care spune ca fiecare companie are nevoie de o aplicatie custom sa se muleze pe cerintele acesteia. Daca nu ai o astfel de aplicatie sigur esti in urma cu tehnologia. Nu este cazul, uneori ceea ce aveti cu adevarat nevoie este un web site.

     Dezvoltarea de software personalizat nu este o investitie mica, atat in ​​costul initial, cat si in intretinerea continua trebuie sa investiti foarte mult. Daca nu va asteptati sa investiti cel putin 10 sau 15 de mii de euro, pierdeti timpul degeaba.  

     Pretul unei aplicatii customizate poate varia intre 25.000 si 171.000 euro. Pretul acesteia depinde, bineinteles, de complexitatea aplicatiei.
     Ar fi o greseala sa credem insa ca aceste costuri ale software-ului personalizat sunt limitate doar la pretul initial de proiectare si dezvoltare. Compania dvs. ar trebui sa includa si un buget pentru intretinerea, actualizarea si gazduirea in curs (daca este cazul).
O aplicatie nu este potrivita daca nu aveti un buget sanatos pentru a o construi si a o intretine.

  • Text Hover

Nu construiti o aplicatie pur si simplu!

     Un web site poate fi considerat mult mai util deoarece vizitatorii dvs va pot gasi la o simpla cautare cu ajutorul motoarelor de cautare. Pot citi informatii despre dvs si despre produsele oferite.  Este mult mai eficient din punct de vedere al costurilor in comparatie cu o aplicatie. 
     Insa daca dvs considerati ca totusi o aplicatie personalizata este mult mai potrivita si daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati si sa solicitati un sfat echipei noastre. Ne-ar placea sa discutam despre viziunea dvs. si sa raspundem la cateva intrebari initiale despre procesul de dezvoltare al aplicatiilor noastre.
  • Text Hover

Autor