Info, Servicii

Actualizare Website?

Trebuie sa-mi actualizez website-ul?

1. Este web site-ul meu responsive?

   Web site-urile responsive au inceput sa fie un must have incepand cu anul 2014. La sfarsitul anului 2016, au inceput sa fie utilizate mult mai mult tabletele si telefoanele mobile, depasind utilizarea desktop-urilor. Pentru asigurarea succesului si al afacerii dvs. este necesar sa aveti un website usor de accesat de pe aceste device-uri, deoarece o mare parte din utilizatorii dvs. pot accesa website-ul in acest mod.

  • Text Hover

2. Este web site-ul meu sigur?

  Ca propietar al unui web site este necesar sa asiguri securitatea datelor utilizatorilor prin instalarea unui Certificat SSL.

3. Web site-ul are o viteza buna de incarcare?

  Deoarece consumatorii nu mai au rabdare, la o incarcare mai mare de 3 secunde a web site-ului tau poti pierde o treime din vizitatori. Google, de asemenea penalizeaza viteza slaba a web site-ului. De aceea cand te hotarasti sa investesti in reclama asigura-te ca un utilizator ajunge exact pe continutul vizat cand da click pe anuntul tau.

4. Continutul web site-ului meu este convingator?

   Continutul web site-ului tau este un element esential deoarece trebuie sa inspire potentialului client incredere, loialitate si respectarea promisiunilor.

5. Este web site-ul meu optimizat din punct de vedere al cautarilor?

   Este necesar investiti timp si resurse in SEO (optimizarea motorului de căutare) deoarece nu este de ajuns sa ai un web site cu un continut de calitate. Cu ajutorul unei investitii relativ mica poti atrage potentiali client si trafic.

6. Este bine sa redea automat muzica Web site-ul meu?

   Utilizatorii prefera sa decida singuri cum acceseaza continutul unui web site. Nu vor alege sa dezactiveze sunetul in browser ci vor inchide web site-ul direct. Este bine sa eliminate aceasta caracteristica cat mai curand posibil.

7. Este bine sa redea automat muzica Web site-ul meu?

   Cei ce aleg sa iti vizualizeze website-ul de pe un dispozitiv iPAd, iPhone se vad nevoiti sa descarce aplicatii suplimentare deoarece Flash nu este sustinut de dispozitivele. 

8. Pot sa-mi gestionez singur continutul propriului web site? 

   Abilitatea de a va gestiona propriul continut inseamna ca puteti pastra web site-ul actualizat fara a fi nevoie sa solicitati ajutorul unei agenti. 

9. Este bine sa conectez conturile media cu website-ul meu? 

   In marketingul digital este esential sa existe o prezenta in social media si poate fi benefic in conectarea cu utilizatorii si mentinerea acestora la curent cu cele mai recente informatii legate de afacerea dvs. 

10. Web site-ul concurentei este mai bun? 

   La aceasta intrebare iti poti raspunde singur. Daca web site-ul concurentei este updatat si cu informatii la zi atunci cu siguranta potentialii clienti vor ajunge acolo cu siguranta!

   Discutati cu echipa ScriemCodat daca aveti intrebari legat de website-ul dvs. Actualizarile sunt adesea necostisitoare si pot fi extrem de eficiente in imbunatatirea experientei utilizatorului.

  • Text Hover

Autor