Info, Marketing digital

5 lucruri importante in crearea unui site fantastic

Ai propriul website. Minunat! (daca nu ai unul, apeleaza-ne si te ajutam imediat). Revenind, revenind….
Dar, pentru a-l putea cataloga drept un website fantastic, este necesar sa dai lovitura cu aceste 5 lucruri importante:

1. Experienta utilizatorului

Acesta este aspectul Numero UNO si din pacate cel mai neglijat al web designerilor. Totul se bazeaza pe un singur lucru: experienta utilizatorului.
Suntem bombardati de informatii zilnic. Atentia tuturor s-a diminuat atat de mult incat avem de fapt o sansa mai buna de a atrage atentia Pestisorului de aur (Hey Fishy, fishy ….) 

  • Text Hover
  • Text Hover

Daca vizitatorii dvs. nu au o experienta nebuna, memorabila, epica, atunci prima vizita este de fapt si ultima pe web site-ul tau. Ce sa mai vorbim sa reusiti sa vindeti ceva.
Nu utilizati ferestre pop-up, notificari si alte trucuri ridicole. Pune-te in pielea utilizatorului si fa cativa pasi in pantofii lui. Ia spune…. tu ti-ai dori asa ceva?

2. Design

Designul website-ului: oricum visezi tu dar in nici un caz complicat.
Atat de multi web designeri profesionisti isi revarsa tot talentul in crearea unei opere de arta demna de agatat in Luvru. Si iata de ce web designul ajunge sa coste adesea atat de mult.
Design-ul web modern trebuie sa fie:

  • Simplu

  • Curat

  • Minim

  • Frumos

  • Text Hover

Trebuie sa transmita un mesaj clar si puternic, fara a complica lucrurile. Si, cel mai important, web site-ul dvs. trebuie sa le dea indicatii precise vizitatorilor.  

3. Continutul

Daca experienta utilizatorului este scheletul si web designul este muschiul, atunci continutul este inima si sufletul web site-ului dvs.
Continutul dvs. trebuie sa se axeze pe oameni. Trebuie sa ii faca sa simta lucrurile. Cuvintele, imaginile, videoclipurile si sunetele dvs. trebuie sa vina impreuna pentru a spune o poveste interesanta si umana.
Pe scurt, trebuie sa fii un mare povestitor.

  • Text Hover

4. SEO

SEO este in plina schimbare zi de zi.
Google isi dezvolta in mod constant algoritmii pentru a acorda o importanta mai mare experientei utilizatorului.
Acum, Google acorda mai multa atentie modului in care vizitatorii navigheaza pe website-ul dvs. Factorii de influenta precum rata de respingere si timpul petrecut pe pagina sunt mai importanti decat oricand. Si daca vrei ca oamenii sa petreaca mai mult timp, trebuie sa ai un continut criminal.
Ne invartim in cerc.
Este posibil sa ajungeti totusi pe prima pagina a Google pentru mai putin. Este vorba numai de cat timp si bani sunteti dispusi sainvestiti.

  • Text Hover

5. Securitate

Nu a fost niciodata mai important sa va asigurati ca site-ul dvs. este sigur. Intr-un context in care lumea ofera informatii sensibile in mediul online iar celebrii hackeri stau la panda, este importanta securitatea.
Daca vindeti lucruri pe site-ul dvs., siguranta nu este negociabila.
Google va incepe chiar sa penalizeze web site-urile care nu au instalate functiile de securitate corespunzatoare.
Doriti sa stiti daca website-ul dvs. indeplineste toate aceste cinci cerinte? Suna chiar acum sau da-ne un email si verificam.

  • Text Hover

Autor