Info

4 NU-uri

Deci ati facut pasul cel mare si ati angajat o agentie sau un webdeveloper pentru a va proiecta logo-ul. Pentru a va construi website-ul si brand-ul dvs. Este extrem de important sa fiti foarte clari in discutia cu programatorul ales pentru a va asigura ca intelegi atat dvs. cat si el ce este realist si ce este posibil in cadrul bugetului alocat si a intervalului de timp alocat.Iata 4 lucruri  pe care nu trebuie sa le spuneti webdeveloper-ului pentru a obtine proiectul mult dorit.

1. “Vreau ca site-ul meu sa arate exact ca acesta”

Este bine sa va inspirati si de la alte website-uri care sunt pe placul vostru insa nu este o idee buna sa solicitati o copie fidela. Constructia un nou website trebuie sa fie efectuata cu ajutorul afacerii dvs.in minte.

  • Text Hover

2. “Nu stiu ce vreau. Tu decizi.”

Aceasta este o presiune prea mare pusa pe umerii programatorului! Un web developer are nevoie de viziunea dvs. Pentru a intelege proiectul si pentru a construi ceva specific dvs. Comunicarea este foarte importanta pentru a stabili cum doriti sa arate web site-ul dvs.

3. “Am nevoie de aceast web site maine.”

Chiar daca doriti un web site de prezentare simplist, o solicitare de azi pe maine nu face decat sa furnizeze un refuz direct. Daca va grabiti totusi trebuie sa discutati cu web developer-ul dvs. termene realiste, disponibilitatea acestuia si cat considera mai exact ca dureaza proiectul dvs. Cu rabdare si multa comunicare reusiti sa obtineti ceea ce doriti.

  • Text Hover

4. “Poti să faci cat mai bine posibil, dar pentru X RON?”

Timpul inseamna bani spunea Benjamin Franklin si mare dreptate avea! Un website de calitate necesita timp investit. Intelegem perfect un buget restrans, insa un website profesionist reprezinta o investitie in business-ul dvs. Nu este rezonabil sa solicitati o multitudine de caracteristici si functii in website-ul dvs fara sa alocati un buget potrivit. Discutați cu programatorul dvs. pentru a afla care ar trebui să fie prioritatile dvs. de top si ce va puteti permite in mod realist in bugetul dvs. 


Daca sunteti interesat sa aveti un website conceput pentru afacerea dvs., nu ezitati sa ne contactati pentru o discutie prietenoasa pentru inceput.

Autor